Ako si správne vychutnať Panettone?

Vychutnať si koláč znamená analyzovať jeho senzorické vlastnosti v presnom poradí. Začať komplexným zhodnotením, potom ho rozanalyzovať do...

čítaj

Decembrové novinky

Panettone a pandoro od firmy Loison

Vianoce sa blížia, a tak už klasicky nesmie v našom obchode chýbať tradičná, vianočná pochúťka,...

čítaj

Tri rýchle a zdravé recepty

Strukoviny sú bohatým zdrojom: rastlinných bielkovín, škrobu, vlákniny, esenciálnych mastných kyselín, vitamínov a minerálnych látok. O ich...

čítaj

10 najčastejších chýb pri varení cestovín

Určite viete, že sme obrovskí fanúškovia cestovín a že ich môžme jesť aj každý deň. Je to najmä preto, že cestoviny sú variabilné a dajú sa...

čítaj

Septembrové novinky

Po lete zregenerovaní a plný energie, sme pre Vás v Pane&Olio od septembra prichystali novinky. Prvá, ktorú ste si mohli všimnúť už na našom...

čítaj

Limonády Paoletti

Paoletti sú vďaka svojej jedinečnej chuti a dizajnovým etiketám ikonou kvality „Made in Italy“, ktorú poznajú a oceňujú ľudia na celom svete....

čítaj

FRATELLI CORRA – výberové mäso a salámy z Trentina

V roku 1850 Giacomo Corra, majiteľ a hostinský obchodu so zmiešaným tovarom, začal vyrábať vysoko kvalitné salámy. Veľmi rýchlo sa povesť o...

čítaj

Taleggio syr z Lombardie

Taleggio je mäkký, stolový syr pochádzajúci z Lombardie presnejšie z údolia Taleggio v provincii Bergamo. Od konca 19.storočia do začiatku...

čítaj