Originál drink Bellini od Ca de la Pasina

Už od roku 1976 sa rodinná firma Ca de la Pasina úspešne venuje výrobe rôznych zaváranín, paté a salsy. Okrem toho vyrábajú broskyňové pyré...

čítaj

Dokonalá šunka zo San Marina

Šunky San Marino vyrábajú dusené šunky najvyššej kvality. Svoje produkty vyvážajú do USA a Japonska. Na výrobu týchto šuniek aplikujú motto...

čítaj

Odkiaľ pochádza naše ragú?

Špeciality toskánskej firmy Veryfood ako napríklad paradajková salsa s vyváženou sladko-kyslou chuťou, dochutená čerstvou bazalkou,...

čítaj

Vaječné cestoviny od Gaetarelli

Gaetarelli sa výrobou cestovín zaoberajú už od roku 1964. Celý príbeh začal v meste Salò pri jazere Garda. Od začiatku ich vedie vášeň k...

čítaj

Fontina DOP- Tradičný syr z Valle d'Aosta

História tohto vzácneho a jedinečného syra siaha až do roku 1270. Prvé obrazové dôkazy o existencii Fontiny sú pozorovateľné na nástenných...

čítaj

Pesto di Prá

Ako všetci dobre viete, pesto je tradičná salsa vyrobená z bazalky, píniových orechov, olivového oleja, cesnaku, parmezánu a sardského...

čítaj

Poggio del farro - špecialisti na špaldu

Špalda je veľmi stará obilnina a je predchodca dnes vo svete masovo rozšírenej pšenice. Výraz ,,MÚKA“ je práve pripisovaný špalde – obilnine,...

čítaj

IASA- Rybie výrobky zo Salerma

Spoločnosť IASA vznikla v roku 1969 v Salerne. Oblasť v okolí tohto prímorského mesta, bola už od roku 1900 preslávená spracovávaním a...

čítaj