IASA- Rybie výrobky zo Salerma
Spoločnosť IASA vznikla v roku 1969 v Salerne. Oblasť v okolí tohto prímorského mesta, bola už od roku 1900 preslávená spracovávaním a...
22
Feb
Spoločnosť IASA vznikla v roku 1969 v Salerne. Oblasť v okolí tohto prímorského mesta, bola už od roku 1900 preslávená spracovávaním a...
15
Feb
Rodinná farma Agnoni už celé storočie venuje svoj čas zveľaďovaniu svojej zeme. Ich vášeň, odhodlanie, hlboké znalosti z krajiny a tradičné...
08
Feb
,,Všetko sa to začalo cyklistickými pretekmi v roku 1950”, hovorí pán Pasquini, keď ho otec prihlásil do cyklistického družstva pána...
21
Sep
Ingrediencie: 3 PL olivového oleja 35 g lardo 2 strúčiky cesnaku 1 šalotka 1 pór 2 vetvičky tymiánu 10 stredných zemiakov zeleninový vývar...
25
Aug
Ingrediencie (4 osoby):
• 350g ryže carnaroli (Ecori)
• 1 stredne veľká šalotka
• 40g masla
• 2 PL olivového oleja
• zeleninový vývar
• 100g...
10
Aug
V srdci toskánskej oblasti Maremma, na svahoch Monte Amiata sa nachádza poľnohospodárska usadlosť Salustri, s ideálnou veternou mikroklímou ,...
04
Aug
Ich rodina je už 30 rokov vlastníkom poľnohospodárskej usadlosti IL POGGIOLINO, ich životnou filozofiou sa stalo pestovanie viniča a...
01
Jul
V sedemdesiatych rokoch sa začína rozvíjať kult talianskeho espressa ''all'italiana". Káva začína naberať na svojej štruktúre a krémovitosti...