Prečo chodiť na raňajky do Pane&Olio?

Ak chcete zažiť pravé talianske raňajky, nemusíte chodiť ďaleko. V našom showroome na Gorkého ulici v Starom meste Bratislavy pre Vás každý...

čítaj

Cestoviny - vrchol stredomorskej potravinovej pyramídy

,,Tanier cestovín - vrchol talianskej kuchyne, celým svetom závidený, najpestrejší, najnápadnejší a neodolateľný. ,,

Celý kolotoč okolo...

čítaj

Špenátové rizoto

Dobré krémové rizoto som sa naučil robiť od môjho dobrého kamaráta, šéfkuchára Marca Stabile. Odkukal som od neho všetky triky a veľmi...

čítaj

Šafránové pappardelle s aromatickým ragú

Keďže sa saláma, ktorú mi priniesli kamaráti z Talianska nekontrolovateľne strácala a v chladničke jej ostávalo stále menej a menej, napadlo...

čítaj

Vitajte na blogu Pane & Olio

Vitajte na blogu, ktorý sa stane súčasťou bratislavského showroomu Pane & Olio. Nájdete tu zaujímavosti z talianskej gastronómie, nové...

čítaj